HEAVY RIDERS M.C.

Cine suntem?

Noi suntem Heavy Riders. Un grup de motociclisti care au decis ca vor sa faca mai mult în interiorul si pentru comunitatea moto, niste oameni care vor sa faca mai mult decât sa se plimbe cu motocicleta.

Ne iubim familia, fratii si prietenii. Iubim felul în care se vad muntii de pe saua unei motociclete. Iubim felul în care se vad câmpiile de pe o motocicleta. Ne impresioneaza peisajele traite cu intensitatea tuturor simturilor, si nu doar din spatele unui geam. In niciun caz nu ne impresioneaza un vârf de munte vazut pe un ecran LCD. Noi iubim sarpele de asfalt si colbul, libertatea pura si caii de metal care ne duc pâna acolo unde rasare sau apune soarele. Iubim calatoria si iubim viata. Destinatia nu e importanta.

Suntem calaretii grei, riderii de cursa lunga.
Suntem Heavy Riders Motorcycle Club.


De ce?

Vremea în care motociclistii erau o aparitie extravaganta pe soselele românesti a apus de mult. Din pacate foarte multi soferi înca nu au realizat acest lucru.
Noi suntem aici sa facem ceva în privinta asta.
Vremea în care motociclistii se întâlneau doar la o liniuta sau la o plimbare de weekend pâna la munte, e pe cale sa apuna. Suntem din ce în ce mai multi în toate orasele si în toata tara, suntem din ce în ce mai multi pe sosele, pe circuite sau pe la întalniri, cea ce nu poate decât sa ne bucure în prima faza. Totusi, ne lipseste coeziunea. Uitam sa ne ajutam, uitam sa ne salutam, uitam sa ne respectam acolo unde ne întâlnim. Noi, consideram ca trebuie sa învatam din nou sa avem mult mai multa grija unii fata de ceilalti.
Suntem aici sa facem ceva în privinta aceasta.

Heavy Riders vrea sa arate ce înseamna spirit de echipa - nu spirit de turma - într-un M.C. românesc. Vrem sa facem lucrurile într-o maniera organizata, legala, coerenta. Vrem sa facem lucrurile într-un mod profesional. Sta în puterea nostra sa facem lucrurile într-un mod profi.

Heavy Riders vrea sa arate ca acolo unde exista determinare si pasiune, pot exista si rezultate. Si vrem sa facem toate acestea nu doar pentru noi, pentru M.C.-ul nostru, ci pentru toti asemeni noua. Heavy Riders însemna mai mult decat distractie in grup in vremurile bune. Înseamna uniune în momentele grele. Înseamna multa munca. Ne uneste nu doar dragostea pentru motociclete ci pasiunea pentru un întreg stil de viata.

Avem în comun pe lânga dragostea fata de motociclete, faptul ca fiecare membru al acestui club se ghideaza tot timpul dupa trei valori fundamentale:

UNITATE - RESPECT - AJUTOR RECIPROC.